Rubriky
Oznámení

Nevíte, kam po maturitě??? Chcete víc? Přijďte studovat na VOŠ v Chomutově!

Prezentaci můžete rovněž spustit v novém okně kliknutím na následující odkaz.

VŠEM LETOŠNÍM MATURANTŮM NAŠEHO REGIONU!!!

VŠEM LETOŠNÍM MUTURANTŮM NEJEN PRŮMYSLOVKY!!!

Všichni studenti čtvrtého ročníku mají teď v hlavě jedinou myšlenku: úspěšně projít čtvrtým ročníkem a hlavně odmaturovat. 

Ale co potom? Půjdu na vysokou? Ne každý však chce pokračovat na vysoké škole. I když je studentský život věc bezpochyby lákavá, též zároveň velmi nákladná. Ne každý chce odejít úplně do jiného města a ne každý má dostatek financí, který je na zaplacení dopravy, koleje a pomůcek ke studiu zapotřebí.

Chci se osamostatnit a začít pracovat? Ne každý už má vytvořenou tu správnou představu, co by chtěl v životě dělat, ne každý ví, v jaké firmě se realizovat. 

Maturita je málo, chtěl bych víc?

Je tu ještě jedna možnost, která umožní to rozhodování, kde nastartovat svou pracovní kariéru, ještě trochu oddálit a současně si studentský život o něco málo prodloužit.

SPŠ a VOŠ Chomutov nabízí tříleté denní studium pro obory Veřejnosprávní činnostI s podporou ICT a Výpočetní systémy.

Jedná se o bakalářský program zakončený absolutoriem. 

Ne vždy se vše podaří každému tak, jak si představoval, chceme dát šanci i méně úspěšným maturantům, kteří tak nemusí ztrácet hlavu a mohou dohnat, co se eventuálně v řádném termínu nepovedlo. Ke studiu je možné se přihlásit i termínu pozdêjším. Přhlášku je možné podat i pokud se zadaného cíle, úspěšné maturitní zkoušky podaří dosáhnout až v případném zářijovém termínu.

Tak neváhejte a přijďte mezi nás!!!