Rubriky
Očima kantorů

Letní škola moderních učitelů 2023

Co dělají naši učitelé o prázdninách? Odpočívají, ale také se vzdělávají!

V srpnu se v Luhačovicích konal již 13. ročník LŠMU, na který se sjelo 115 učitelů z celé republiky.
Naši školu zastupoval již tradičně Ing. Hartman a spolu s ním se na tuto akci vypravil i Karel Faltýn DiS.

Jak se dalo předpokládat byla letos kromě klasických témat, novinek a workshopů nosným tématem umělá inteligence a především její využití ve škole a vzdělávání.

K tomuto tématu jsme získali celou řadu informací a materiálů, které určitě zpracujeme a poskytneme jak našim žákům, tak i svým kolegům učitelům. Konečně, o možnostech umělé inteligence vypovídá i následující text, který byl vygenerován právě AI:

Letní škola moderních učitelů v Luhačovicích 2023 je skvělou příležitostí pro učitele, kteří chtějí rozšířit své znalosti a dovednosti v oblasti moderního vzdělávání. Tato škola nabízí řadu workshopů a přednášek, které se zaměřují na nejnovější trendy a metody ve vzdělávání. Učitelé se mohou dozvědět více o technologiích ve vzdělávání, inovativních pedagogických přístupech a dalších důležitých tématech. Letní škola je také skvělou příležitostí pro učitele, aby se setkali s kolegy z různých oblastí a vyměnili si zkušenosti a nápady. Luhačovice jsou krásné lázeňské město, které nabízí mnoho možností
pro relaxaci a odpočinek po náročných dnech plných učení. Letní škola moderních učitelů v Luhačovicích 2023 je skvělou příležitostí pro každého, kdo chce rozšířit své znalosti a dovednosti a stát se lepším učitelem.

Ing. J. Hartman