Rubriky
Sport

Subterra cup ve florbalu (4. místo)

Dnes ve středu 22. 11. jsme se zúčastnili tradičního turnaje ve florbale Subterra Cupu. Okresní kolo pořádané florbalovým svazem se uskutečnilo v Městské sportovní hale Chomutov. Mělo velmi dobrou sportovní úroveň. Naši chlapci sice skončili až čtvrtí, ale ostudu rozhodně neudělali. Bohužel však nedokázali dotáhnout do vítězného konce velmi dobře rozehraná utkání. S chomutovskými gymnazisty ztratili zápas v samém závěru, a to po dominantním výkonu po většinu utkání (2:2). V posledním zápase z tratili vedení 3:1 (3:4) v přímém souboji o druhé místo s ESOZ Chomutov. Za stavu 3:3 sice došlo ke spornému momentu, kdy celá hala viděla námi vstřelenou branku, ale rozhodčí ji nejprve uznali a poté odvolali. To však nic nemění na tom, že kluci nezvládli závěry zápasů. První zápas ztratili s celkovým vítězem SPŠS a OA Kadaň 2:4, když rovněž inkasovali v samém závěru. Pouze slaboučké klášterecké gymnázium „roznesli na kopytech“ 8:0. Můj pocit je takový, že máme šikovné kluky, ale v závěru zápasů nám malinko docházeli síly. Nedokázali jsme proměnit „loženky“ a následně jsme inkasovali přesně podle rčení „nedáš, dostaneš“.

Přes neúspěch všem děkuji za nasazení i předvedenou hru.

Reprezentovali: Kopecký a Berthold (TM4), Dundr (V4), König (S4), Kříž a Synek (E3), Samuel (S3), Vostárek (V3), Penk (2A), Tuháček, Zíval (2B), Mentlík, Kluna (1B), Bělohlávek (1E).

Nejlepším naším střelcem byl Lukáš Zíval s pěti góly, nejlepším hráčem, dle mého soudu, Bořek Dundr (4 branky), výborně tentokrát zachytal Lukáš Kopecký.