Rubriky
Sport

KF ve fotbalu – 3. místo

Ve středu 9. 10. 2024 jsme se zúčastnili Krajského finále ve fotbale chlapců středních škol Ústeckého kraje. Naši kluci příjemně překvapili skvělým třetím místem i předvedenou hrou.

Sestava vykrystalizovala postupně, tkzv. „za pochodu“. Ve skupině A jsme sice oba zápasy prohráli s pozdějším vítězem SSŠMEP Most a Teplicemi, ale po přeskupení našich řad, jsme zvládli čtvrtfinále proti druhému celku skupiny B SOŠ a SOU Roudnice poměrem 1:0. V semifinále jsme i podruhé podlehli suverénovi turnaje Mostu, ale v souboji o třetí místo jsme uspěli 4:2 proti OA a SOŠ Louny. Na druhém místě skončila VOŠ a SPŠ Děčín.

Kluci hráli výborně jako tým, a to včetně náhradníků. Kdybych však měl někoho vyzdvihnout, byla by to osa gólman Michal Beneš, stoper Vláďa Brda, celá záložní řada (Konopík, Holub, Janeček, A. Bernas) a samozřejmě čtyřgólový střelec Tomáš Benda (pátou naši branku přidal chytrou střelou benjamínek týmu Andreas Bernas, který tak korunoval svůj velmi dobrý výkon).

Všem chlapcům náleží uznání a pochvala za vynikající sportovní reprezentaci školy.

Reprezentovali: T. Benda (TM4), M. Aidlpes a F. Holý (S4), V. Brda (E4), P. Knap (A3), M. Holub (E3), T. Janeček, M. Konopík, P. Schöpp, V. Linka (všichni S3), M. Beneš (TM3), J. Šindelář (V3), M. Zaťko (2A), M. Hrdlička (2C), a A. Bernas (1D)

Děkuji také Honzovi Nedvědovi (TM4) za pomoc při vedení mančaftu.