Rubriky
Sport

Silový čtyřboj – okresní kolo – 1. místo

V úterý 4. 12. 2018 jsme se zúčastnili Okresního kola v silovém čtyřboji středních škol v Kadani na tamním gymnáziu. Naši borci po několika letech opět vybojovali první místo a postup do krajského kola, které se uskuteční 19. 12. v Teplicích.

Náš týmováý úspěch byl podtržen prvenstvím v jednotlivcích. Nejvíce bodů ze všech závodníků, kteří soutěžili ve čtyřech náročných disciplínách, získal Filip Šmátrala z S3. Prokázal svou siloovou všestrannost, kterou má jako rychlostní kanoista „v popisu práce“ Důležité body však přinesli všichni naši siláci. O úspěch se dále zasloužili Michael Macků (A3), Matěj Bařtipán a Daniel Marušinec  (oba také z S3),  Radim Havlík (V3).

Pro dokreslení náročnosti soutěže a vysoké kvality našich borců zmíním naše nejlepší výkony v jednotlivých disciplínách. Filip byl nejlepší hned ve třech. 34 x Tlaky s činkou vleže (bench press) se 75% vlastní hmotnosti, 26 x  shyby podhmatem na hrazdě (přítahy), 30 x vznosy (svisy vznesmo) na hrazdě.  Pouze v trojskoku snožmém (inu kanoista) byl v rámci družstva překonán Michaelem – 850 cm. Všechno jsou to vynikající výkony. Ostatní členové družstva příliš nezaostávali.t

Všem patří velký dík za příkladnou a velmi úspěšnou sportovní reprezentaci školy, podloženou tentokrát ryzí fyzickou dřinou.

» FOTOGALERIE

Družstvo sestavila a doprovázela paní učitelka Marcela Koubová.