Rubriky
Vybavenost školy

Renovace Elektroinstalační dílny za podpory United energy

Na konci školního roku 2019/2020 a začátkem nového školního roku byla dokončena částečná rekonstrukce Elektroinstalační dílny, ve které vede vyučování pan učitel Jurčík. Celkovou rekonstrukcí a modernizací prošly panely sloužící k tréninku zapojování domovní instalace.

Dodány byly nové typy elektroměrů, schodišťových automatů, přibylo pohybové čidlo a modernizací prošly i klasické domovní vypínače. Dále byly v dílně vyměněny stoličky pro komfortnější výuku žáků a učitelům byly dodány nové zkoušečky a detektory pro snadnější diagnostiku studentských zapojení.

Realizace rekonstrukce probíhala v průběhu Covidové karantény, kdy na rekonstrukci pracoval pan učitel Jurčík za asistence ostatních dílenských učitelů. Když na konci školního roku probíhala odborná praxe studentů 2. a 3. ročníků, došlo k dotažení rekonstrukce až do zdárného konce za jejich vydatného přispění.

Poděkování patří všem, kteří na rekonstrukci spolupracovali, zejména pak společnosti United energy, která poskytla finanční prostředky pro její realizaci.