Rubriky
Nástěnka Oznámení

Karanténa pro část třídy E3 a E4

Vzhledem k tomu, že v minulém týdnu, ve čtvrtek 23. 9. a v pátek 24. 9. 2021, byli žáci třídy E3 a E4 v kontaktu s pozitivně testovanou osobou z naší školy, je nutno očekávat, že některé žáky těchto tříd bude v nejbližší době kontaktovat OHS.

Žáci třídy E3, kteří mají ukončenou vakcinaci nebo v posledních 180 dnech prodělali onemocnění COVID 19, se budou v následujících dnech účastnit prezenční výuky dle jejich stávajícího rozvrhu.

Ostatní žáci (neočkovaní a ti, kteří neprodělali v posledních 180 dnech onemocnění COVID 19) mají OHS nařízenou 14 denní karanténu, tzn. že se od zítřka 29. 9. 2021 nebudou účastnit prezenční výuky!!!

Jelikož se jedná o menší část třídy (méně než polovina žáků třídy E3), nemá škola povinnost zajistit pro tyto žáky distanční výuku, nicméně všichni vyučující budou vyzváni, aby pro tyto žáky zajistili podporu v systému Teams.

Žádáme všechny žáky, aby pravidelně sledovali veškeré komunikační kanály školy (webové stránky, systém Bakaláři a Office 365 – Teams) a aby počítali s tím, že se organizace může ze dne na den změnit.