Rubriky
Pro rodiče Sportovní kurzy Výuka

Pro rodiče prváků – TVS, LVK

Katedra TVS (Tělesná výchova a sport) si pro Vás připravila několik zásadních informací, které je dobré vědět dopředu.

Snažíme se o maximální všestrannost, žáci budou cvičit gymnastiku, kondiční cvičení, atletiku, plavání aj. Nikdo však nemusí mít strach, hodnotíme v první řadě zapojení, postoje a přístup žáků, výsledky hrají pouze dílčí roli.

V předstihu plánujeme lyžařský kurz (LVK), který je POVINNÝ. Bližší informace obdržíte na dnešní rodičovské schůzce. Prosíme o dodržení termínů. Přihlaste elektronicky svého potomka co nejdříve, ať už vyberete jakoukoli variantu. Zájezd do Pece pod Sněžkou, běžky z Chomutova nebo uvolnění na základě žádosti řediteli školy.

Prosíme, komunikujte s katedrou výhradně prostřednictvím omluvného listu (omluvy), není-li to možné, potom e-mailem. Ne přes Bakaláře.

Na jaře 2024 proběhne plavecký výcvik. Doporučujeme pořídit PLAVECKÉ plavky (elastické), nikoli koupací. Pokud nebudou značkové, dají se pořídit za rozumné peníze.

Nešetřete prosím na botách. Bota je nejdůležitější část úboru, a to z důvodu komfortu, ale zejména bezpečnosti. Je nutné mít dvoje boty, do tělocvičny (doporučujeme tkzv. „sálovky“) a na atletický stadión (běžecké). Podrobněji v materiálech, které jsme připravili pro třídní učitele.

Děkujeme předem. učitelé TVS J. a M. Koubovi