Rubriky
Nástěnka Nezařazené Prezentace školy

Drtička plastu či plastové QR kódy oslovovali letošní deváťáky!

Jak nejlépe prezentovat svou školu, o to se snažili naši žáci na výstavách Vzdělávání 2024. Bez sebemenšího zaváhání se ujali potenciálních zájemců a neformálním způsobem jim předávali své zkušenosti.

Deváťáky seznámili se specializacemi, které si žáci volí v průběhu studia, informace k přijímacím zkouškám jim poskytli v podobě QR kódů, dominantu celého stánku tvořila pak drtička plastu, zajímavá prezentační pomůcka, která vznikla v průběhu loňského školního roku jako model, který se chlubí oceněním v motivačním programu Rady Ústeckého kraje Moderní škola 4.0  a který byl komisí ohodnocen nejvyšší cenou. Jeho realizátoři získali tak pro svou školu kromě prestižního ohodnocení i šek v hodnotě 500 tisíc korun, které budou využity k modernizaci prostor praktického vyučování. Ve společném projektu prokázali snahu o zmírňování negativních dopadů na životní prostředí a současně uplatnili kreativní přístup při řešení recyklace a šetření v oblasti 3D tisku.

Zájemci o studium se navíc formou videoprezentace mohli vydat na cestu, při které se stali součástí všech akcí, jež se v průběhu jednoho roku na průmyslovce odehrály. Zde můžete nahlédnout:

https://youtu.be/oKnBb8BAIis

Vše detailněji a mnoho dalšího bude možné si prohlédnout v areálu naší školy, dveře zůstanou pro zájemce otevřené ve dnech 9. 12. a 20. 1.