Rubriky
Sport

Okresní kolo ve volejbale – 1. místo a postup do krajského kola

Ve středu 17.12. 2014 se v Městské sportovní hale Chomutov uskutečnilo Okresní kolo ve volejbale chlapců a dívek. Již podle počtu zúčastněných škol je zřejmé, že úroveň dorosteneckého volejbalu na okrese notně upadá. V kategorii chlapců se zúčastnily pouhé čtyři školy (v kat.dívek pět). Nemohu nevzpomenout vyrovnaných mačů s chomutovskými gymnazisty z před dvou roků, kdy jsme v okresním kole zvítězili po tuhém boji o dva body v tie breaku, abychom následně zvítězili na všech dalších úrovních, včetně celostátního finále …. Také pamatujeme ročníky, kdy se účastnilo i deset mužstev a turnaje chlapců a dívek musely být organizovány každý zvlášť. A není to zase tak dávno.

To však neubírá našim současným reprezentantům, z nichž někteří tyto pro nás slavné okamžiky pamatují, na úapěšnosti. Vždyť turnajem prošli bez jakéhokoli zaváhání a všechny soupeře porazili 2 : 0 na sety. Našimi soupeři byli žáci SŠTA Chomutov (Pražská), ESOZ Chomutov (Průhon) a Gymnázia Chomutov.

Všem borcům, kteří nás reprezentovali blahopřejeme, děkujeme za úspěšnou sportovní reprezentaci školy a přejeme mnoho úspěchů do krajského kola.

Reprezentovali: T. Kryl (S3), M. Ŕíha (S4), O. Nosála a F. Barák (oba V4),  V. Vladyka a J. Kameník (2C), J. Čeřovský (2A), O. Šindelář (2E) a P. Provazník (E3). Nejlepším hráčem turnaje byl vybrán náš Václav Vladyka.

vedoucí družstva: J. Kouba