Rubriky
Oznámení Výuka

Informace k tělesné výchově 1. ročníků

Připomínáme informace, které jste obdrželi v úvodních hodinách TvS.

SRAZ je ZÁSADNĚ na ATLETICKÉM STADIONU na Zadních Vinohradech (za hokejovou arénou) v 7.45 – 7.50 a to za KAŽDÉHO POČASÍ! (Výjimky z důvodu dojíždění z určitých lokalit možné)

V příštím týdnu se má, zejména po ránu, ochladit. Základním úborem jsou VŽDY trenky a triko. Trenky mohou být při atletice nahrazeny elastickými kalhotami (libovolné délky). Doporučujeme FUNKČNÍ PRÁDLO, které velmi dobře chrání před chladem. Doporučujeme SPORTOVNÍ lehké mikiny, bundy jako doplněk základního cvičebního úboru.

BOTY MUSÍ BÝT, z důvodu bezpečnosti, určeny PRO BĚH NA VENKOVNÍCH SPORTOVIŠTÍCH !

Na hodinách jsou povinně přítomni i žáci, kteří nemohou cvičit, ale chystají se do školy. Pomáhají měřit, získávají informace k technice disciplín atd. Výjimky možné po předchozí domluvě (např.berle apod.) Doporučujeme teplé oblečení. Pokud jste nachlazeni tak, že se nemůžete pohybovat venku, potom nemáte co dělat ve škole a roznášet nákazu.

Na venkovních sportovištích plánujeme hodiny TvS do pozdního podzimu. Budeme cvičit venku, dokud to bude možné (doporučení MŠMT). Důvodem je očekávaná další vlna epidemie Covid 19.

PŘIPOMÍNÁME POVINNOST VYPLNIT ELEKTRONICKOU PŘIHLÁŠKU NA LYŽAŘSKÝ VÝCVIK. Při problémech s vyplněním kontaktujte učitele Tv, dostanete náhradní písemnou formu. Zálohu na LVZ Pec pod Sněžkou zaplaťte do konce září (účet SRPDŠ!), z organizačních důvodů vybíráme celou zálohu (4000,- Kč) najednou.

Snowboarding na kurzu z personálních důvodů nevyučujeme, možné vzít s sebou k lyžím jako doplněk. Při splnění lyžařských a jiných povinností možnost „svezení na prkně“ v rámci závěrečného dne (pouze pro dobré snowboarďáky, neplatí pro začátečníky).

V Chomutově 19. 9. 2021 učitelé Tv