Rubriky
Nezařazené

Volba specializace aneb předáváme si zkušenosti navzájem

Že máme šikovné žáky, o tom jsme se přesvědčili již na Prezentiádě, kde jsme byli oceněni nejvyšším umístěním (viz předchozí článek), nicméně skvělé schopnosti prezentovat a předávat informace mladším spolužákům předvedli v minulém týdnu též žáci 3. a 4. ročníků všech specializací, kteří byli ochotni předstoupit před své mladší kolegy, již právě stojí před rozhodnutím, jakou specializaci si dále zvolit.

Zástupci všech oborů při hodinách jazyků představili druhým ročníkům jednotlivé specializace, ze svého pohledu jim vysvětlili, proč si zvolili právě tento obor a předestřeli všem, co je zde čeká a nemine.

Na prezentace žáků budou v pondělí navazovat prezentace učitelů, kteří se budou snažit předat informace o oborech z pohledu učitele a garantů dané specializace.

Žáci se poté budou rozhodovat a svůj zájem mohou vyjádřit od 11. do 15. dubna prostřednictvím formuláře, který je součástí banneru na webových stránkách, kde je k dispozici prezentace s videospoty, které společně tvořili žáci a jejich učitelé. Tak neváhejte a do prezentace určitě nahlédněte.

Děkujeme všem prezentujícím a Mgr. Angelice Vrhelové, která prezentaci žáků zorganizovala.