Rubriky
Sport

Učitelský volejbal u příležitosti MDU

Dnes 26. 3. 2022 se naši učitelé zúčastnili tradičního volejbalového turnaje ke dni učitelů. Jednalo se již o 51.ročník.

Pryč jsou časy, kdy naši školu reprezentovala i čtyři družstva. Letos jsme ze dvou původně přihlášených týmů sestavili nakonec pouze jeden. Důvodem byly omluvenky ze zdravotních, sportovních a jiných důvodů. Nezbyl čas ani na společný trénink, ani na taktickou přípravu. Přesto jsme ostudu rozhodně neudělali.

Naši skupinu (V.) jsme opanovali, když jsme dokázali porazit všechny své soupeře. Těmi byli borci (především ale „borkyně“) ze ZŠ Hornická, ZŠ Kadaňská a SoS Chomutov (sociální služby). Skupina se hrála u nás na škole.

Za podporu děkujeme kolegovi S. Pohlovi, který organizuje celoroční tréninky i samotnou účast v turnaji. Byť zdravotně zcela zdevastovaný, byl v myšlenkách s námi a podpořil nás mentálně i výživovými doplňky. Za podporu děkujeme i vedení. Připravené dresy i osobní podpora přispěly k pohodě v týmu.

V našem kolektivu se snoubila dravost mládí (V. Fenclová, M. Morávková a P. Zicha) se zkušenostmi seniorů (bývalý kolega J. Kozelka) a skoro seniorů (P. Macháček, J. Madaj). Ani výběr náhradníků nebyl špatným krokem (JK).

Akce se nesla v duchu fair play, v pohodě, klidu a dobré náladě. A dobře nám tak, všichni jsme si to tak trochu zasloužili.

Chci poděkovat organizátorům turnaje v čele s P. Strakou (ESOZ Cv), paní kantýnské, kterou jsme připravili o sobotní dopoledne, panu rozhodčímu za korektnost a trpělivost, všem našim soupeřům za spolu vytvořenou výrazně pozitivní atmosféru.

Všechno nejlepší ke Dni učitelů všem kolegům a sportovcům zvlášť!