Rubriky
Očima studentů

Nábor do Microsoft STC!

Co je to vlastně za program?

Microsoft Studentské Trenérské Centrum je program pro středoškoláky s nadšením pro vzdělávání se v oblasti moderních technologií a touhou posunout se v životě dál jak osobně, tak pracovně. Cílem programu je příprava budoucích specialistů se zaměřením na informační technologie. Tito výjimeční studenti také přispívají k závazku společnosti Microsoft, s.r.o., která je organizátorem programu, zvyšovat ICT gramotnost mezi studenty i učiteli a kvalitu využívání moderních technologií ve výuce.

Proč by ses měl přihlásit?

Dostaneš možnost prozkoumat nové věci, naučit se pracovat s Azure či s AI. STC otevírá členům nové možnosti v kariérním rozvoji, nabízí stáže v sídle českého Microsoftu. Studenti se pravidelně setkávají ve webinářích či na letních a zimních školách, kde také pořádají hackathony! Budeš se pravidelně dozvídat o novinkách ze světa technologií.

Co musím umět?

Nejde o to, co musíš umět, jde hlavně o to, co se chceš naučit a že chceš vystoupit ze své komfortní zóny.

Byl bych moc rád, kdybys zvážil přihlášku, nic než trošku času tě to stát nebude. STC má 2 ročníky, já jsem v prváku, ale jsem jediný z této školy v 1. ročníku STC. Na této škole již má STC kořeny, tak bych byl rád, kdyby se v tom pokračovalo.

Díky moc za zvážení přihlášky!

Pokud budeš mít zájem, kontaktuj mě na: vaclav.horcicka@studentstc.cz
Václav Horčička, třída: V3

STC web: https://studuj.digital/
STC na stránkách Microsoftu: https://www.microsoft.com/cs-cz/education/students/stc
Přihláška: https://aka.ms/stc2021

Václav Horčička (V3)